Classic Rock heeft eeuwigheidswaarde

Stel je een wereld voor zonder classic rock. Een wereld waarin de grootste bands aller tijden nooit hebben bestaan. Geen Arrow Classic Rock als de gitaarvirtuozen als Hendrix of Clapton of de Golden Earring als Nederlandse trots niet zouden hebben bestaan.

Daar moet je toch niet aan denken?

Het tijdperk van de classic rock is het gouden tijdperk van de popmuziek: van de British Invasion in de sixties tot de doorbraak van de grunge in de jaren negentig.
Een tijdperk dat nog altijd opkomende bands inspireert en nieuwe luisteraars aanspreekt.

Maar classic rock is niet enkel iets van het verleden. Nog altijd spelen Bruce Springsteen en U2 in de allergrootste stadions en staan Guns N’ Roses en Metallica als headliners op de best bezochte festivals ter wereld.
En inmiddels kun je Pearl Jam en Foo Fighters ook classic rock noemen, bands die net als hun voorgangers uitblinken in het maken van ware rock-anthems.
Wil je jouw favoriete classic rocksong op de radio horen, dat kan in het ARROW Classic Rock Café, iedere vrijdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur.  

Zij hebben bereikt waar iedere jonge band van droomt: de geschiedenis ingaan als legende, met muziek die altijd cool blijft en keer op keer wordt ontdekt door nieuwe generaties rockliefhebbers. Een wereld zonder hen is ondenkbaar.
Daarom is classic rock het belangrijkste genre in de muziekgeschiedenis en zal ARROW Classic Rock als enige radiostation in Nederland altijd voorop lopen om liefhebbers van deze muziekstroom het allerbeste te laten horen!