Luisteren

Luisteren naar Arrow Classic Rock? Op deze pagina zetten we de mogelijkheden op een rijtje.

Ten eerste is er de DIGITALE KABEL, die veelal via de televisie in de huiskamer wordt beluisterd. Vervolgens is DAB+ de digitale vorm van FM, voor in de auto en op je portable dab-radio (boot, camping, werk). Via DAB+ is Arrow Classic Rock in heel Nederland te ontvangen.

Daarnaast wordt er ook veel ONLINE (via internet) geluisterd en bovendien installeren veel luisteraars de android-APP of de ios-APP zodat je jouw favoriete classic rockstation altijd bij je hebt op je telefoon of tablet. Heb je vragen over luisteren naar Arrow Classic Rock, mail ons hier.

Omdat wij een grote schare trouwe fans hebben, doen wij op alle manieren (die binnen ons bereik liggen) ons best om onze fans te kunnen laten luisteren naar ARROW Classic Rock.

Waardoor het komt dat plotseling een DAB+-frequentie niet werkt op je radio, is vaak onduidelijk. Ten eerste kan het in zo'n geval helpen als je de radio opnieuw laat scannen. Bovendien kan het zo zijn dat je in een ander frequentiegebied zit, zie ook het kaartje hierboven voor een eventuele oplossing.

Veel luisteraars vragen ons waarom wij niet op 'de gewone FM' zitten.
Deze zijn het laatst verdeeld in 2013 en toen viel ARROW 'naast de boot'. Doordat er gelukkig door de jaren heen diverse mogelijkheden zijn bijgekomen kun je ons niet alleen in geheel Nederland, maar ook overal ter wereld beluisteren.
Als er in 2023 weer ruimte vrijkomt 'in de ether' zullen wij zeker de mogelijkheden onderzoeken.