adverteren op Arrow

Adverteren op de radio is een goede mogelijkheid om je doelgroep te bereiken. Bij ARROW Classic Rock bereik je luisteraars die echt luisteren...

Kies je er voor om te adverteren op Arrow Classic Rock, dan is dit het profiel van de luisteraars:

Man (65%) vrouw (35%).
Leeftijd vanaf 30 jaar.
Veel MKB-ers en BtoB.
Levensgenieters én bovendien liefhebbers van classic- & modern rock.

Zij maken een bewuste keuze om af te stemmen op ARROW Classic Rock, het enige radiostation dat hún favoriete muziek uitzendt. Dit zorgt er vervolgens voor dat ze met een hogere intensiteit naar de radio luisteren.

Ten slotte, onze luisteraars luisteren voornamelijk thuis naar de radio (ruim 70%) zo'n 20% luistert in de auto via DAB+ en 10% op het werk.

Adverteren op Arrow

Om je product te promoten op ARROW Classic Rock kan je er voor kiezen om 'radiospotjes' uit te zenden, maar je kunt ook een programma sponsoren.
Zo hebben Heeren van Loosdrecht Croquetteurs er voor gekozen om de bitterballen in het classic rock café te sponsoren. En op zondagmorgen wordt het programma 'Easy Rock & Ballads' aangeboden door Audiofrenzy (High End Audio) uit Maastricht.

Adverteren op ARROW Classic Rock is bovendien betaalbaar, kijk hier maar eens naar de voordelige pakketten. Heb je een bedrijf en wil je bijna 1 miljoen trouwe luisteraars vertellen over jullie product of dienst, dan laten we dat graag horen op de radio!

NIEUW!
Op ARROW Classic Rock kun je jullie bedrijf landelijk promoten, maar ook per regio!
Via onze onze internetstream is het mogelijk om reclame voor jullie bedrijf te maken in een bepaalde regio. Dat bespaart veel geld, je adverteert immers alleen in het gebied dat voor jullie belangrijk is. Via internet wordt je commercial voor ongeveer 50% als pre-roll uitgezonden, dat is het moment dat een luisteraar via de stream naar ons gaat luisteren, daar val je goed op!

Wil je adverteren op Arrow Classic Rock? Stuur dan een mail met je vraag naar jan@arrow.nl .