Acties

Arrow presents: Pink Floyd Project

Dat je niet veel dichter bij het origineel kunt komen dan dit, weten de echte ‘Floydians’ al lang. Pink Floyd Project geeft, samen met originele zangeres Durga McBroom – die maar liefst drie keer de wereld rondtrok met Pink Floyd – een 2,5 uur durende XXL-show waarin vijftig jaar Pink Floyd terugkomt.

Verdeeld in twee sets is de show een trip down memory lane, van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk. Naast Durga McBroom en een topcast van muzikanten en vocalisten waaronder Bert Heerink, werken in totaal bijna dertig mensen met diepgewortelde liefde voor de muziek voor- en achter de schermen van deze show.

Met quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals en de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen, is het één van de grotere tribute-producties van de Benelux. Als ambassadeur van de stichting KidsRights nodigt het Pink Floyd Project daarnaast bij ieder optreden ook een lokale groep basisschoolkinderen uit voor het koor bij de grootste Pink Floyd-hit ‘Another brick in the wall’!

Tourdata Pink Floyd Project XXL ft. Durga McBroom:
7 december 2018: Chassé Theater, Breda
14 december 2018: De Bonte Wever, Assen
15 december 2018: Schouwburg Amphion, Doetinchem
21 december 2018: Theater De Spiegel, Zwolle
22 december 2018: Theater De Kampanje, Den Helder

Arrow Classic Rock heeft kaarten voor jou! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar acties@arrow.nl en aangeven waarom en naar welk bovenstaand concert jij wilt.