Acties

Nightwish

26-11-2018 – Ziggo Dome, Amsterdam

Tweeduizend concerten en meer dan 8 miljoen verkochte albums: Nightwish bestaat 20 jaar en is still going strong. Met frontvrouw Floor Jansen in de gelederen viert de band dit jaar hun twintigjarig jubileum, o.a. in haar thuisland Nederland! Het compilatiealbum ‘Decades’ ligt al even in de schappen. Maar wat er precies op de setlist zal staan tijdens de tour blijft nog even een verrassing.

Voor tickets ga je naar Ticketmaster.

Arrow Classic Rock heeft ook kaarten voor Nightwish! Beantwoord de volgende vraag en stuur het antwoord naar acties@arrow.nl:

Wanneer trad Floor Jansen officieel toe tot Nightwish?


Arrow Classic Rock presents: The Dead Daisies

27-11-2018 – De Bosuil, Weert & 28-11-2018 – Cultuurpodium de Boerderij, Zoetermeer

Beïnvloed door de rock uit de jaren ’70 en ’80 zijn The Dead Daisies een ‘must see’ voor liefhebbers van bands als Aerosmith, Bad Company en Foreigner!

Op dinsdag 27 november spelen The Dead Daisies de zaal plat in Muziekcentrum De Bosuil Weert en op woensdag 28 november in Cultuurpodium De Boerderij Zoetermeer.

Voor alle info en de laatste kaarten voor The Dead Daisies ga je naar debosuil.nl of cultuurpodiumboerderij.nl

Arrow Classic Rock heeft ook kaarten voor The Dead Daisies!

Weet jij de naam van de bassist die in The Rolling Stones en in de The Dead Daisies heeft gespeeld? Stuur dan het antwoord naar acties@arrow.nl en maak kans op gratis tickets voor The Dead Daisies! Geef in jouw mailtje ook aan of je naar De Bosuil of Cultuurpodium de Boerderij wilt.