Motorhit

APRIL is MOTORHIT MAAND op ARROW Classic Rock!
Nog even... dan kunnen de 'paardenkrachten' weer 'van stal'!

Get your motor runnin' - Head out on the highway
Looking for adventure - In whatever comes our way!

Wat is jouw favoriete motorhit? Allereerst: geef 'm snel aan ons door én vertel waarom jij graag die fantastische motorreis van MOTOERIT zou willen winnen!

Tijdens deze 9 daagse reis (voor 2 personen) cruise je door de Oostenrijkse Alpen, waar alles top is geregeld door de motorreisspecialisten van MOTOERIT.
Zie ook de complete informatie over deze unieke motorreis, die vind je hier!

Bovendien zenden wij iedere werkdag in april om 12:00 uur de favoriete motorhit uit van een luisteraar, die zich daarmee selecteert voor de finale op 28 april.
Tot slot, op deze vrijdagmiddag  wordt vanaf 16:00 uur in het ARROW Classic Rock Café de winnaar van de motorreis bekend gemaakt! 

Vul het formulier hieronder in, doe mee en luister naar ARROW Classic Rock!

  hou mij op de hoogte van deze en andere acties van Arrow*


  • Rij de mooiste passen van Oostenrijk, Italië en Zwitserland
   Beklim de Stelvio, Silvretta, Gavia en vele andere passen
   Recent gerenoveerd en zeer motorvriendelijk hotel

  Allereerst kunnen wij zeggen: dit is een waanzinnige motorvakantie door het hart van de Alpen!
  Tijdens je verblijf in het plaatsje Nauders ga je de mooiste bergpassen in zowel Oostenrijk, Italië en Zwitserland verkennen. Ten eerste een kleine greep uit de vele passen die je zal rijden, dat zijn de Stelviopas, Silvrettapas, Gaviapas, Umbrailpas, Albulapas en de Berninapas.

  Omdat elke pas unieke uitzichten biedt en de wegen zich kronkelen over toppen en dalen, zal je volop genieten van het overheerlijke stuurwerk wat bij al deze passen hoort. Vervolgens kom je na een dag rijden volledig tot rust in het comfortabele hotel wat in 2019 volledig gerenoveerd is.

  Ten eerste heeft elke kamer een ruime badkamer met regendouche en ten tweede beschikt het hotel over een welnesscentrum met sauna, stoombad, ontspanningsruimte en sportschool, zodat je volop kunt genieten. Daarnaast beschikt het hotel over een afgesloten parkeergarage voor motoren en is er ruimte om een auto + aanhanger te parkeren. Samenvattend een zeer complete motorreis van Motoerit!

  Tot slot, om het helemaal compleet te maken tijdens je reis, je verblijf is op basis van halfpension. Dus wil jij deze reis winnen, doe dan mee!