ARROW Classic Rock Café

Wat is jouw favoriete rocksong waar de ‘spring’ vanaf spat?

ARROW Classic Rock is vanaf 1996 het enige rockstation in Nederland. Bij ons hoor je 24 uur per dag de beste mix van classic- & modern rock. Bovendien hoor je op onze zender geen deejay's met suffe quizjes of telefoongesprekken die er niet toe doen. Bij ons hoor je muziek, muziek en nog eens muziek.

ARROW CLASSIC ROCK CAFÉ

Een uitzondering is het ARROW Classic Rock Café waar luisteraars hun favoriete rocksong kunnen aanvragen. Omdat het bij een verzoekplaat handig is als er wordt verteld wie hem aanvraagt, mag onze barkeeper Alfred dit bij hoge uitzondering doen.
Komt jouw aanvraag in de uitzending, dan krijg je bovendien een dag van tevoren bericht.
Ook is het leuk als je met je vrienden op social media deelt dat jouw favoriete rocksong in het ARROW Classic Rock Café is te horen, want dan wordt het op vrijdagmiddag gezellig druk in ons café!

BITTERBALLEN!

Tot slot, iedere vrijdag zet barkeeper Alfred een grote schaal met bitterballen van HEEREN VAN LOOSDRECHT op de bar. Dan heb je altijd wat te knagen.

Iedere vrijdag openen wij het ARROW Classic Rock Café!  Hier worden luisteraars tijdens de vrij-mi-bo van 16:00 tot 18:00 uur getrakteerd op zelf uitgekozen favoriete classic rocksongs!
Ook jij mag mee doen! Vul hieronder het formulier in met jouw verzoekplaat.

Het nog geen 'Lente in Twente' maar heel de maand maart draaien we de favoriete 'spring rocksongs' van onze luisteraars! Heb jij de lente al een beetje in je bol, ga dan naar onze website en geef ons je favoriete lenterocksong door!

Bovendien maak je iedere week ook kans op ARROW EARBUDS én omdat de lente er echt aankomt, op een ARROW ROCKSTARS T-SHIRT uit onze shop! Doe mee, want als jij genoemd wordt op de radio, dan val je in de prijzen!

Wij kunnen niet iedereen direct een plekje geven in de uitzending, vol = vol.
Maar als jouw plaat wordt gedraaid, dan houden we je op de hoogte!
Tot slot, let op dat je verzoekplaat past binnen ons format. Hepie & Hepie of Dré Hazes zullen niet aan bod komen. Ook extreme rock is lastig te verteren voor de meeste luisteraars.

GEEF JE HIER OP:

    hou mij op de hoogte van deze en andere acties van Arrow*