ARROW Classic Rock Café

Iedere vrijdag openen wij het ARROW Classic Rock Café!  Hier worden luisteraars tijdens de vrij-mi-bo van 16:00 tot 18:00 uur getrakteerd op zelf uitgekozen favoriete classic rocksongs! Ook jij mag mee doen! Vul hieronder het formulier in met jouw verzoekplaat.

En... de mei-maand is Bospopmaand op ARROW Classic Rock!
Want o
p woensdagavond hoor je in Bluestown Radio artiesten uit de line-up van Bospop en vraag jij in ons café een plaat aan van een artiest die optreedt op BosPop, dan maak je iedere vrijdag in het Classic Rock Café kans op tickets voor dit ouderwets gezellige blues-rock festival!
Joe Bonamassa, Porcupine Tree, Simply Red, Zucchero en héél veel andere topacts, kijk op BOSPOP.NL voor meer info want… de mei-maand is Bospopmaand op ARROW Classic Rock!

Ondanks dat we het graag zouden willen, kunnen we niet iedereen direct een plekje geven in de uitzending, vol = vol.
Maar als jouw plaat wordt gedraaid, dan houden we je op de hoogte!
Tot slot, let op dat je verzoekplaat past binnen ons format!
Hepie & Hepie of Dré Hazes zullen niet aan bod komen. Bovendien is extreme rock ook lastig te verteren voor de meeste luisteraars op vrijdagmiddag 🙂

GEEF JE HIER OP:

  hou mij op de hoogte van deze en andere acties van Arrow*

  ARROW Classic Rock is vanaf 1996 het enige rockstation in Nederland. Bij ons hoor je 24 uur per dag de beste mix van classic- & modern rock. Bovendien hoor je op onze zender geen deejay's met suffe quizjes of telefoongesprekken die er niet toe doen. Bij ons hoor je muziek, muziek en nog eens muziek.

  CLASSIC ROCK CAFÉ

  Een uitzondering is het ARROW Classic Rock Café waar luisteraars hun favoriete rocksong kunnen aanvragen. Omdat het bij een verzoekplaat handig is als er wordt verteld wie hem aanvraagt, mag onze barkeeper Alfred dit bij hoge uitzondering doen.
  Komt jouw aanvraag in de uitzending, dan krijg je bovendien een dag van tevoren bericht.
  Ook is het leuk als je met je vrienden op social media deelt dat jouw favoriete rocksong in het Classic Rock Café is te horen, want dan wordt het op vrijdagmiddag gezellig druk in ons café!

  BITTERBALLEN!

  Tot slot, iedere vrijdag zet barkeeper Alfred een grote schaal met bitterballen van HEEREN VAN LOOSDRECHT op de bar. Dan heb je altijd wat te knagen.