Grijp nú je Kans! Deelnemer.

Wil jij je opgeven voor ‘Grijp nú je Kans’, dan kan dat op deze pagina.
ARROW Classic Rock geeft startende ondernemers een duw in de rug in de vorm van een radiocampagne, inclusief een radiocommercial én een podcast over je bedrijf, die je ter promotie mag gebruiken op social media etc, om zo nog bekender te worden!

Om hiervoor in aanmerking te komen zijn 2 zaken belangrijk:

1) een duidelijke omschrijving wat jullie bedrijf zo uniek maakt en wat daarom belangrijk is om in de radiospot én de podcast terug te horen

2) Het aantal stemmen dat jouw bedrijf heeft gekregen van de bezoekers van de ARROW.NL website

Voor het 2e punt gaan we jouw bedrijf, incl. logo en url plaatsen op onze website en gaan we luisteraars oproepen om hun stem uit te brengen op een bedrijf waarvan zij vinden dat die in aanmerking komt voor deze ‘DUW in de RUG’.

Vul hieronder alle velden in, mobiliseer vrienden, familie én je klanten om hun stem op jouw bedrijf uit te brengen én maak een goed verhaal wat jouw bedrijf zo uniek maakt om in aanmerking te komen voor deze ‘DUW in de RUG’. 
Je maakt tussen februari en december 2022 iedere maand kans op deze prijs, want ARROW maakt van heel 2022 het jaar van de STARTENDE ONDERNEMERS!

  Jouw voor- & achternaam*

  Bedrijfsnaam*

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Adres*

  Postcode en plaats*

  Wanneer is je / jullie bedrijf gestart (maand en jaar)?*

  KVK-nummer*

  In welke branche is je bedrijf actief?*

  Heb je personeel in dienst, zo ja hoeveel fte?*

  Wat zou je over je bedrijf willen vertellen in een radiospot en podcast, wat maakt jullie uniek?*

  Geef je toestemming dat we je bedrijfsnaam, je logo en je inbreng voor de radiospot publiceren op onze website om luisteraars te informeren over je bedrijf?*

  (*)Is een verplicht veld