EDOX


Doe jij mee met de BIKER-HIT actie op ARROW, dan maak je kans op één van de vijftien stoere Chronorally-S horloges van EDOX ter waarde van €395,- per stuk.

Dit horloge is niet alleen een must voor alle motorsport liefhebbers maar ook zeker voor de liefhebbers van sporthorloges.
Het merk heeft in het verleden zijn naam gekoppeld aan vele facetten van de motorsport waaronder de World Rally Championship, Dakar Rally en vorig jaar was Edox de Premium Partner van het Sauber Formule-1 team.

De horloges van de Chronorally-S serie moeten aan de zwaarste eisen voldoen: water, modder, sneeuw, extreme hitte en G-krachten. Edox Chronorally-S horloges zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende omstandigheden te trotseren.

De blauwe elementen op de rand zijn in perfecte harmonie met de behuizing van fijn geborsteld roestvrij staal. De blauwe wijzerplaat heeft een dag- en datumaanduiding op 3 uur en wordt beschermd door krasbestending saffierglas. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 10 ATM wat overeenkomt met een waterdiepte van ongeveer 100 meter. Het horloge komt met een blauw lederen band met gesp.