BMW Motorrad


BMW Motorrad is sinds de eerste motorfiets in 1923 een onderdeel van BMW Group. Met een groot variërend aanbod bestaande uit motorfietsen, motorscooters en aangepaste services is BMW Motorrad al negen jaar marktleider in Nederland.

Het bedrijf streeft ernaar om de juiste motor voor iedere soort ervaring, rit en terreinsoort aan te bieden voor de motorrijder. BMW Motorrad heeft als doel om de internationale rijder ieder jaar te blijven verleiden om opnieuw een fan te worden door middel van talloze evenementen en lanceringen van nieuwe producten en innovaties. De visie van BMW Motorrad is om het meest begeerde motorfietsmerk ter wereld te worden.

De missie van BMW Motorrad is om enthousiasme voor het merk te creëren door BMW Motorrad onderdeel te maken van een ambitieuse en coole levenstijl.

BMW Motorrad streeft er naar om hun motto “wees klaar om erop uit te gaan want de wereld stopt niet voor jou. Waar je ook naartoe gaat, BMW Motorrad belooft dat het niet saai zal zijn” op alle mogelijke manieren door de klant te laten ervaren. MAKE LIFE A RIDE.

Win tijdens Rocktober een weekend lang rijden op een BMW motorfiets naar keuze óf het lederen Club Jack.

Meer informatie: bmw-motorrad.nl