8 – Jojo’s Weddings & Events

Als Jojo ben ik een weddingplanner voor stellen die zich niet willen voegen naar de heersende trends. Voor hen geen brave, zoete kleurtjes, macramé en pampas.
Ze willen stoer, kleur en écht uniek!

Daarnaast zijn ze, zoals zovelen, druk met hun werk en sociale leven. Het plannen van een bruiloft is dan veel extra werk.
Als wedding planner ontzorg ik hen door het logistieke geregel op me te nemen, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Zo kunnen zij volop genieten van de leuke aspecten terwijl ze weten dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Ik ben gevestigd in Arnhem en richt mij in eerste instantie op de regio Arnhem/Nijmegen. Maar ook daarbuiten ben ik zeker beschikbaar op aanvraag!

Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor het helpen plannen van huwelijksjubilea, vrijgezellenfeesten en babyshowers. Wil je dat jouw feest kleurrijk, niet standaard en een tikkeltje stoer is, dan moet je bij Jojo zijn!

Mijn styled shoot "Rockin' Peacock" is gepubliceerd in editie 7 van Outrageous Bride magazine.

De stembussen zijn op 1 april 2022 gesloten. Eind april maken wij de derde winnaar bekend!