30 Einzelgänger

“Wij zijn drie vrienden met een gezamenlijke passie namelijk: motorrijden. Eind 2021 zijn we het bedrijf Einzelgänger B.V. gestart en hebben het merk van de oorspronkelijke oprichter en bedenker overgenomen en geven het merk een doorstart. 
Einzelgänger – The orginal Dutch vintage motorcycle gloves - levert op maat handgemaakte, stoere, leren handschoenen met korte schaft.

De naam Einzelgänger is gekozen vanwege de simpele reden dat onze klant een individuele motorrijder is die zich wil onderscheiden van de massa.
Vanuit die gedachte hebben wij een handschoenenlijn overgenomen en voortgezet met veelzeggende namen als Scumbags, Bandits, Stranglers en Troublemakers. In verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar, zowel geschikt voor in de zomer als in de winter.

De Einzelgänger kan kiezen uit een van de vier type handschoenen met vijf kleurschakering, stiksel en eventueel met een gepersonaliseerd logo op de bovenzijde van de handschoen gelaserd. Op de duim van iedere handschoen staat standaard ons merknaam “Einzelgänger” gelaserd.
Naast de handschoenen leveren wij t-shirts, hoodies, sweaters, bandana en patches met het logo van Einzelgänger. Wij leveren over de hele wereld.

Als jong bedrijf willen wij graag groeien, meer naamsbekendheid voor ons merk verkrijgen zo ook in Nederland, echter wel in stijl.
Door gave producten maken, contacten leggen met motorliefhebbers en zo een wereldwijde Einzelgänger community opbouwen.
Een mooie droom die bij het winnen van deze prijsvraag een stuk realistischer gaat worden
“Be Bad Ass, wear Einzelgänger motorgear”

De stembussen zijn op 1 april 2022 gesloten. Eind april maken wij de derde winnaar bekend!