26 Mindy Greven

Ik ben Mindy Greven, 29 jaren jong en ik woon in Eindhoven. Zelf heb ik een heftige burn-out gehad. In deze tijd voelde ik mij verloren en de hulp die ik had was niet voldoende. Vanuit dit gemis ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Als ervaringsdeskundige heb ik een eigen methodiek ontwikkeld. Waarin ik mijn kennis als fysiotherapeute, yoga docente en mijn kennis over persoonlijke ontwikkeling verwerkt heb. Mensen omschrijven mij als een gevoelsmens, enthousiast, zorgzaam en betrouwbaar.

Ik help millennials bij hun persoonlijke groei. Een millennial is nu grofweg tussen de 22 en 42 jaar jong. Ik help de millennial die last heeft van burn-out(klachten), onrust, eenzaamheid, depressieve gevoelens of een sterk verlangen heeft naar vrijheid.

In mijn methode kijk ik naar de mens in zijn geheel. Heel simpel gezegd; je lichaam, je hart en je koppie mogen gaan samenwerking. We krijgen veelal klachten als we ons zelf tegenwerken. Daarom is het belangrijk dat de deelnemer zichzelf leert kennen en zelf aan de slag kan.

De stembussen zijn op 1 april 2022 gesloten. Eind april maken wij de derde winnaar bekend!