24 Tamara Bertels Fotografie

Ik ben Tamara, van Tamara Bertels Fotografie. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en ben moeder van twee meisjes. We wonen in het leuke stadje Delft, maar ik fotografeer op de plekken waar mijn auto mij kan brengen. 

Met mijn foto’s wil ik de dagelijkse eenvoud en de mooiste, grootste momenten vastleggen. Ik vind het leuk om de verhalen van de gezinnen, de bruidsparen en ondernemers in beeld te brengen. Mijn doel is ook dat de foto’s het verhaal vertellen. Hierdoor let ik op de emoties, kleine en grote details en de verbinding tussen mensen.

Zodat wanneer je de foto’s terug kijkt, dat je dan denkt: ‘oja, dat gebeurde er!’ of ‘wat leuk dat mijn moeder zo reageerde na het ja-woord’. Naast de mensen, emoties en details vind ik het ook heel leuk om te spelen met licht. Ik maak vooral gebruik van daglicht, tenzij het niet anders kan. Dan heb ik daglichtlampen. Of een flitser.

Per 1 februari 2022 ben ik gestopt met mijn baan in loondienst in de jeugdhulpverlening. Het was een leuke, doodenge sprong om te nemen om als ZZP’er verder te gaan. Ik ben doorgaans niet zo rebels, maar gewoon een rustige vrouw met beide voeten in haar All Stars.
Juist mijn rustige karakter zorgt ervoor dat het tijdens de grote momenten niet opvalt dat ik er ben. En omdat ik geduldig ben, neem ik ook de tijd voor de shoots, zodat je tijd hebt om te wennen dat ik er met de camera rondloop.

De stembussen zijn op 1 april 2022 gesloten. Eind april maken wij de derde winnaar bekend!