23 Judoshop.nl

December 2019 heb ik de website judoshop.nl overgenomen omdat de toenmalige eigenaar Peter Riegman van zijn pensioen wilde gaan genieten. Dit was natuurlijk voor mij de kans om deze goed lopende shop over te nemen,

Direct na de overname begon de Covid 19 ellende en kwamen de lockdowns wat voor Judo en alle andere binnensporten natuurlijk dramatisch uitpakte. De in het verleden behaalde omzetten, op basis waarvan ik de shop heb overgenomen werden bij lange na niet gehaald.
We hebben wel veel tijd in de sociale media gestoken om zoveel mogelijk in beeld te blijven en nieuwe klanten te werven.

Judoshop.nl is een website dat zich specifiek met de judosport bezighoud. We bieden alles aan op het gebied van judo en gerelateerde sport zoals jiu-jitsu. Niet alle merken maar wel alles wat je bij judo nodig kan hebben. Van pakken en banden tot instructieposters. Wij leveren onze goederen in Nederland en België.

We zijn al tientallen jaren betrokken in de judowereld ook als actieve judoka: onze zonen hebben in het verleden ook vele wedstrijden gejudood en geven ook les in deze prachtige sport.
Verder zijn wij ook actief betrokken bij de lokale judovereniging. Eigenlijk ben ik de enige die niet zelf aan judo doet. Maar altijd wel heel betrokken is en door al die ervaringen weet ik ondertussen toch veel over deze mooie sport.

De stembussen zijn op 1 april 2022 gesloten. Eind april maken wij de derde winnaar bekend!