20 Cutten met Lasers

Wij (zijn) Cutten met Lasers! Drie jonge alternatieve ondernemers, met liefde voor creativiteit, festivals, licht, geluid, decoratie en potentieel.

Sinds kort zijn wij in het bezit van speelgoed voor grote mensen: een laser cutter. Daarom is onze hoofdzaak (en wat wij het liefste doen): Cutten met Lasers! Mooie dingen maken dus. Wij werken liever voor leuke klanten dan voor de baas en maken van ons werk een feestje!

Het idee om met een laser cutter aan de slag te gaan lag al langer op de planken én in het verlengde van onze visie en kwaliteiten.
Naast het zijn van ondernemer, kennen we elkaar ook al jaren als goede vrienden.
We werkten namelijk al als drie individuele zzp’ers en besloten in 2021 onze krachten, bestaande uit web development, grafisch ontwerp, communicatie en hout-/metaalbewerkingstechnieken, te bundelen. Het begin en de start van Cutten met Lasers!

Daarnaast zijn wij op verschillende manieren betrokken geweest bij diverse festivals in Europa, alwaar wij geïnspireerd zijn geraakt door de diverse decoratie en lichtshows die daar door ons werden ontdekt. De mogelijkheden van de laser cutter, in combinatie met onze creatieve en kunstzinnige ambities, heeft uiteindelijk dit experiment opgeleverd.

Dus: Wil jij jouw product ook Cutten met Lasers?

De stembussen zijn op 1 april 2022 gesloten. Eind april maken wij de derde winnaar bekend!