15 La Karavana

Wij zijn Eileen, Saskia en Jolisa en hebben de afgelopen 1,5 jaar de allereerste dubbeldekker hostelbus ter wereld gebouwd!

In 1,5 jaar transformeerden we deze oude bus uit 1976 eigenhandig naar hostel op wielen, compleet met 9 bedden, woonkamer, keuken, badkamer en lounge! We deden alles zelf; 32 raamrubbers verwisselen (we hebben er nogal wat), isoleren, bouwen en nu het ontwikkelen van de reizen. We hebben ons groot rijbewijs gehaald en gaan dus ook mee als host en chauffeur op alle reizen! We houden 't lekker persoonlijk dus.

Het idee van een rijdend hostel ontstond uit een passie voor reizen, ondernemen, avontuur en het verbinden van mensen. Het delen hiervan is een droom die uitkomt. Komende zomer vertrekken we voor het eerst naar het buitenland. De reizen zijn als groep of als individu te boeken, buitensporten staan centraal.

Zo vertrekken we in juni naar Noorwegen waar we onder andere gaan kajakken, fietsen, zeilen, hiken. 's Avonds eten we samen in de bus, bouwen we kampvuurtjes en slapen we natuurlijk ook in de bus! Verder staan er nog thema trips op de planning waarbij gasten onder andere leren surfen en klimmen.
Naast reizen die wij zelf ontwikkelen (zowel in het buitenland als in Nederland) maken we ook reizen op maat. Dat kan een dag, weekend of week zijn, wat je wilt! We kennen Nederland op ons duimpje en denken graag mee over activiteiten, slaapplekken, routes en dergelijke.

De stembussen zijn op 1 april 2022 gesloten. Eind april maken wij de derde winnaar bekend!