Arrow Bluesbox

Arrow Bluesbox
Vrienden en Dinnen
 
Ah allemaal weer in het stramien vrienden….. de vakanties voorbij en zoals gewoonlijk gaat het weer nu wel opknappen. Wat ook opknapt is de journalistiek. Een groepje Journalisten heeft zich voorgenomen om niet alleen somber nieuws te brengen maar ook de leuke feitjes met ons te delen. Raar en niet deugend nieuws dat willen ze niet meer. Zo op het eerste gezicht een nobel streven maar wat ik me afvraag: ‘is dit wel hun taak?’ Een docent vertelde me al eens: ‘Objectief nieuws bestaat niet, alleen al door de keuze die jij maakt om het nieuws te noemen ben je niet objectief meer….’ Waar ligt voor dat groepje hemelbestormers de grens? Wat is de scheidslijn tussen slecht en onwelgevallig nieuws? Ik word ook wel eens doodmoe van het Linkse gebral over Racisme, Fascisme, Xenofobie, genderproblemen….enz. Net als ik doodziek wordt van het gemekker van rechts over een 5e colonne, slavengehuil, Islam en kans parels en hun diepe haat voor de VARABNN site Joop.nl (waarvan de eindredacteur (Francisco van Jole) inderdaad lijd aan politiek Autisme).  Van beide kampen heb ik zo langzamerhand schoon genoeg maar….. ik wil het wel weten! Het geklungel van het Europa kindje, het geklungel van Donald Trump. Ik wil het wél weten. Welke keuzes gaan deze journalisten maken en wie oh wie controleert dat? Is het zo dat de gedachte politie gaat bepalen wat wij denken en dat wij nu echt in een soort van Orwelliaans schaduwland gaan leven? Journalisten die dit soort pamfletten ondertekenen zijn de naam journalist niet waardig. Zij bewijzen lippendiensten aan alle voorlichters en persverklaring uitgevers van Nederland. Breek je Ganzenveer ga heen en kom nooit meer terug.  Gaat u maar rustig slapen zou Hendrik Colijn op de vooravond van de Duitse inval in 1940 gezegd hebben ‘In werkelijkheid sprak Colijn de geruststellende woorden al op 11 maart 1936, dus ruim vier jaar vóór de Duitse inval in Nederland. Hij bezigde ze naar aanleiding van de herbezetting van het Rijnland door het nazi-regime onder leiding van Adolf Hitler. Letterlijk zei Colijn: 'Ik verzoek den luisteraars dan ook om, wanneer zij straks hun legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen, als zij dat ook andere nachten doen.'………….. (citaat uit tekst Jan de Roos, historicus) Kennelijk een werkwijze die een aantal scribenten aanspreekt….. bah!
 
Nieuw vanavond in de box Richard van Bergen en King King verder business as usual knallen!!!!!
 
Denk nog even aan de Blues Top 50 aller tijden he!!!!!
Jouw top 10 naar gerry@arrowfy.nl
 
So sit back & enjoy the ride!
 
Gerry & Albert Jan


Playlist Bluesbox 20 September


1.       Rolling Stone - Muddy Waters (I’m Your Hoochie Coochie..)
2.       Still A Fool - Muddy Waters (I’m Your Hoochie Coochie ..)
3.       Maybe Some Day - Richard van Bergen & Rootbag (Walk On In)
4.       Why Did You HooDoo Me - Savoy Brown (Witchy Feelin)
5.       She Don’t Give Me No Lovin - King King (Exile & Grace)
6.       American Idle - Los Lonely Boys (Rock Pango)
7.       Hey Baby - Richard van Bergen & Rootbag (Walk On In)
8.       Nobody Knows Your Name - King King (Exile & Grace)
9.       Crash & Burn - Walter Trout feat Joe Louis W.  (We’re All In This Together)
10.     Sweet home Chicago - Luther Allison (Where Have You Been?)
11.     For Abby - Ronnie Earl & the Broadcasters (Gratefull Heart)
20-09-2017

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

18

okt

Arrow Blues Top 50

Vanavond van 21:00-23:00, jazeker 2 uur lang Blues (met notariƫle goedkeuring) in deel 1 van de Blues Top 50 aller tijden!
17

okt

Arrow Symfo Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het eerste deel van de Symfo 25 (nr. 25 t/m 18), een lijst vol klassiekers, epics en nieuwe verrassingen!
16

okt

Arrow High Voltage Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het beste op hardrock en heavy metal gebied in deel 1 van de Arrow High Voltage Top 25!
11

okt

Arrow Bluesbox

Vanaf volgende week de Blues Top 50 aller tijden, vanavond tussen 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a. Buddy Guy en Stevie Ray Vaughan
10

okt

Arrow Symfo Mania

Vanaf volgende week de Symfo 25!, vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania o.a Star One, RPWL en Roger Waters
Luister naar Radio Arrow


NU ON-AIR 
CONCERTAGENDA


The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
01 november

The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
02 november

Kasabian

AFAS Live, Amsterdam
09 november

Royal Blood

AFAS Live, Amsterdam
10 november

Queens of the Stone Age

Ziggo Dome, Amsterdam
12 november