Arrow Bluesbox

Arrow Bluesbox
Vrienden en dinnen, Jongens en meisjes, Dames en heren, gleuven en stokjes,
 
Ah welk een heerlijk incorrecte zin hierboven. De pride hebben we weer achter ons en verschillende yuppekuttenkantoortijgersdiedeugen en tegelijk iets verdienen hebben de natte voeten die ze opliepen in hun wrakke reclame bootjes waardoor er geen plek meer was voor echte homo schuiten alweer gedroogd en gaan over tot de orde van de dag. Het was een feest, een orgie van gedogen en acceptatie. Op de TV riep zelfs een allochtoon: ‘ik vind Homo’s héél gewoon hoor!’ Bloemen en levenslang een uitkering voor deze held…. Maar weet je;  je kunt mensen niet erger discrimineren dan door ze heel gewoon te vinden. Zo vinden wij het heel gewoon dat er een bijna enge vorm van massa hysterie is ontstaan na het tragische gebeuren rond Ajax voetballer Appie Nouri…. Op de TV, was de harde kern van Ajax, fans die normaliter spreken over “ kutmarokkanen” en die waren nu ineens met tranen in de ogen te zien in de 34e minuut, bij de herdenking. Wat nog het meest verbijsterend is, is dat iedereen het ook oprecht meent? Ik kan niet beginnen met uit te leggen hoezeer ik te doen heb met deze Appie want het is vreselijk wat hem en zijn familie overkomen is……. Maar deze al drie weken durende nationale rouw?????  Deze week beginnen we aan de échte zomerboxen vrienden en die is niet politiek correct, die is nog veel minder betrouwbaar dan het gemeente bestuur van Amsterdam, de zomerbox probeert het iedereen naar de zin te maken en lukt dat niet?........ dan vrees ik dat jij Bluesofoob bent.. en dus een racist en dan moet je U en meneer tegen ons zeggen behalve in het geval van borsten want dan wordt het mevrouw.
 
So sit back & enjoy the ride
 
Gerry & Albert


Playlist Bluesbox 9 Augustus


I Woke Up This Morning - Ten Years After
One Way Out  - Allman Brothers Band
Blind Willie McTell - Elliott Murphy & Ian Matthews
Guide Me Lord - Shiner Twins
Last Night I Heard You Crying.. - Barrel House
Black Betty - Sari Schorr
Auberge - Chris Rea
Old Man Trouble (live@arrow) -  Hans Theessink
Blues For The Lost And Found - Julian SasStuur jouw bluesverzoeken voor de zomerbox naar gerry@arrowfy.nl


09-08-2017

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

22

aug

Arrow Symfo Mania

Het nieuwe album van Steven Wilson, een lange track van Transatlantic en meer vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania
21

aug

Arrow High Voltage

Megadeth, Alter Bridge en Tesla laten vanavond tussen 21:00-22:00 je oren weer suizen van genot in een nieuwe Arrow High Voltage!
16

aug

Arrow Bluesbox

Van 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a het democratisch besluit om de nieuwe Walter Trout te draaien en jouw blues verzoeken
15

aug

Arrow Symfo Mania

Roger Waters, Supertramp, Riverside en meer symfonische hoogstandjes vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania
14

aug

Arrow High Voltage

Bijtanken met Fuel van Metallica, het drinklied van Amon Amarth en meer tussen 21:00-22:00 in een nieuwe Arrow High Voltage!

 
CONCERTAGENDA


Metallica

Ziggo Dome, Amsterdam
04 september

Volbeat

Strijp-S, Eindhoven
05 september

Metallica

Ziggo Dome, Amsterdam
06 september

The Rolling Stones

Amsterdam ArenA
30 september

The Rolling Stones

Gelredome, Arnhem
15 oktober