Arrow Bluesbox

Arrow Bluesbox
Vrienden en dinnen, Jongens en meisjes, Dames en heren, gleuven en stokjes,
 
Ah welk een heerlijk incorrecte zin hierboven. De pride hebben we weer achter ons en verschillende yuppekuttenkantoortijgersdiedeugen en tegelijk iets verdienen hebben de natte voeten die ze opliepen in hun wrakke reclame bootjes waardoor er geen plek meer was voor echte homo schuiten alweer gedroogd en gaan over tot de orde van de dag. Het was een feest, een orgie van gedogen en acceptatie. Op de TV riep zelfs een allochtoon: ‘ik vind Homo’s héél gewoon hoor!’ Bloemen en levenslang een uitkering voor deze held…. Maar weet je;  je kunt mensen niet erger discrimineren dan door ze heel gewoon te vinden. Zo vinden wij het heel gewoon dat er een bijna enge vorm van massa hysterie is ontstaan na het tragische gebeuren rond Ajax voetballer Appie Nouri…. Op de TV, was de harde kern van Ajax, fans die normaliter spreken over “ kutmarokkanen” en die waren nu ineens met tranen in de ogen te zien in de 34e minuut, bij de herdenking. Wat nog het meest verbijsterend is, is dat iedereen het ook oprecht meent? Ik kan niet beginnen met uit te leggen hoezeer ik te doen heb met deze Appie want het is vreselijk wat hem en zijn familie overkomen is……. Maar deze al drie weken durende nationale rouw?????  Deze week beginnen we aan de échte zomerboxen vrienden en die is niet politiek correct, die is nog veel minder betrouwbaar dan het gemeente bestuur van Amsterdam, de zomerbox probeert het iedereen naar de zin te maken en lukt dat niet?........ dan vrees ik dat jij Bluesofoob bent.. en dus een racist en dan moet je U en meneer tegen ons zeggen behalve in het geval van borsten want dan wordt het mevrouw.
 
So sit back & enjoy the ride
 
Gerry & Albert


Playlist Bluesbox 9 Augustus


I Woke Up This Morning - Ten Years After
One Way Out  - Allman Brothers Band
Blind Willie McTell - Elliott Murphy & Ian Matthews
Guide Me Lord - Shiner Twins
Last Night I Heard You Crying.. - Barrel House
Black Betty - Sari Schorr
Auberge - Chris Rea
Old Man Trouble (live@arrow) -  Hans Theessink
Blues For The Lost And Found - Julian SasStuur jouw bluesverzoeken voor de zomerbox naar gerry@arrowfy.nl


09-08-2017

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

18

okt

Arrow Blues Top 50

Vanavond van 21:00-23:00, jazeker 2 uur lang Blues (met notariƫle goedkeuring) in deel 1 van de Blues Top 50 aller tijden!
17

okt

Arrow Symfo Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het eerste deel van de Symfo 25 (nr. 25 t/m 18), een lijst vol klassiekers, epics en nieuwe verrassingen!
16

okt

Arrow High Voltage Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het beste op hardrock en heavy metal gebied in deel 1 van de Arrow High Voltage Top 25!
11

okt

Arrow Bluesbox

Vanaf volgende week de Blues Top 50 aller tijden, vanavond tussen 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a. Buddy Guy en Stevie Ray Vaughan
10

okt

Arrow Symfo Mania

Vanaf volgende week de Symfo 25!, vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania o.a Star One, RPWL en Roger Waters
Luister naar Radio Arrow


NU ON-AIR 
CONCERTAGENDA


The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
01 november

The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
02 november

Kasabian

AFAS Live, Amsterdam
09 november

Royal Blood

AFAS Live, Amsterdam
10 november

Queens of the Stone Age

Ziggo Dome, Amsterdam
12 november