Arrow Bluesbox

Arrow Bluesbox
Luistermensen,
 
In navolging van pretpark Amsterdam (die het schijnen te hebben?) en de Nederlandse Spoorwegen heeft de directie van Arrow besloten dat de Blues box vandaag “Gender neutraal” zal zijn. Wij, de maakmensen van de Box. Juichen dit toe.
Want: het is goed dat de NS, zich geen reet (van een mens!) aantrekt van vierkante wielen door blaadjes, dampende wissels die er zomaar mee stoppen, overvolle treinen die zo niet gepland waren, seinstoringen die de halve randstad platleggen.  Dat zijn allemaal kleine aberraties in de bedrijfsvoering. Neen, het grote kwaad van mannen heren noemen en vrouwen dames dat moet met wortel en tak uitgeroeid worden.
 
Want;  op de televisie zagen we een zwaar beproeft persoon die elke keer als het gongetje klingelde in het station en de stem riep: “Dames en heren… de trein naar Schubbekutteveen is 2 minuten vertraagd” bedroeft in het kruis keek en constateerde dat ‘het’ man noch vrouw was. Dit leed, deze marteling is nu gelukkig voorbij.
 
Ook Amsterdam wil niets meer te maken hebben met rolmodellen.  Onder leiding van de D66 meerderheid besloten de gemeente mensen dat er gender neutrale toiletten moesten komen. Lijkt me overigens wel lachen bij de urinoirs.. (als ik me even een mannelijk chauvinistisch  politiek incorrect momentje mag veroorloven?) en nu ook in alle uitingen naar de stads mensen toe, blijven de begrippen man en vrouw onbenoemd. Dat een heel behoorlijke groep daar niks van snapt en nog immer de mening is toegedaan dat LHGBTOFWHATEVER’s (word steeds grotere groep)vanaf het dak van de Rembrandt toren head first naar beneden gegooid dienen te worden en dat vrouwen een zéér ondergeschikte rol spelen. Dat boeit niet, want daar zijn geen politiek correcte punten mee te scoren! In een stad waar Homo’s (M/V) steeds vaker verdwijnen omdat normaal samenleven daar voor hen niet meer mogelijk is moeten ze blij zijn met zulke bestuurders.
 
Bij dit soort nieuws moet ik altijd denken aan deze prachtige richtlijn: “If it ain’t broken… don’t try to fix it…..”
 
Ik weet dat ik daar niet over kan en mág oordelen maar misschien zijn we toe aan een frisse derde wereld oorlog? Een soort van ‘harde reset’?
 
So sit back and ejoy the ride….while you still can!
 
Presentatie mens Gerry Jungen
Techniek mens  Albert Jan de Jager


Playlist Bluesbox 3 Augustus

Mannish Boy - Muddy Waters
I ‘Am A Kingbee - Watermelon Slim
Love Me Like A Man - Bonnie Raitt
Paying The Cost To Be The Boss - BB King & Rolling Stones
Five Long Years - Buddy Guy
Sleeping In The Ground - Omar
Boot Hill - Johnny Winter
I Just Wanna Make Love To You - Paul Rodgers & Jeff Beck
I’ll Take Care Of You/ Sinners Prayer - Joe Bonamassa & Beth Hart (grutte mix)02-08-2017

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

18

okt

Arrow Blues Top 50

Vanavond van 21:00-23:00, jazeker 2 uur lang Blues (met notariƫle goedkeuring) in deel 1 van de Blues Top 50 aller tijden!
17

okt

Arrow Symfo Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het eerste deel van de Symfo 25 (nr. 25 t/m 18), een lijst vol klassiekers, epics en nieuwe verrassingen!
16

okt

Arrow High Voltage Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het beste op hardrock en heavy metal gebied in deel 1 van de Arrow High Voltage Top 25!
11

okt

Arrow Bluesbox

Vanaf volgende week de Blues Top 50 aller tijden, vanavond tussen 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a. Buddy Guy en Stevie Ray Vaughan
10

okt

Arrow Symfo Mania

Vanaf volgende week de Symfo 25!, vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania o.a Star One, RPWL en Roger Waters

 
CONCERTAGENDA


The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
01 november

The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
02 november

Kasabian

AFAS Live, Amsterdam
09 november

Royal Blood

AFAS Live, Amsterdam
10 november

Queens of the Stone Age

Ziggo Dome, Amsterdam
12 november