Arrow Bluesbox

Arrow Bluesbox
Luistermensen,
 
In navolging van pretpark Amsterdam (die het schijnen te hebben?) en de Nederlandse Spoorwegen heeft de directie van Arrow besloten dat de Blues box vandaag “Gender neutraal” zal zijn. Wij, de maakmensen van de Box. Juichen dit toe.
Want: het is goed dat de NS, zich geen reet (van een mens!) aantrekt van vierkante wielen door blaadjes, dampende wissels die er zomaar mee stoppen, overvolle treinen die zo niet gepland waren, seinstoringen die de halve randstad platleggen.  Dat zijn allemaal kleine aberraties in de bedrijfsvoering. Neen, het grote kwaad van mannen heren noemen en vrouwen dames dat moet met wortel en tak uitgeroeid worden.
 
Want;  op de televisie zagen we een zwaar beproeft persoon die elke keer als het gongetje klingelde in het station en de stem riep: “Dames en heren… de trein naar Schubbekutteveen is 2 minuten vertraagd” bedroeft in het kruis keek en constateerde dat ‘het’ man noch vrouw was. Dit leed, deze marteling is nu gelukkig voorbij.
 
Ook Amsterdam wil niets meer te maken hebben met rolmodellen.  Onder leiding van de D66 meerderheid besloten de gemeente mensen dat er gender neutrale toiletten moesten komen. Lijkt me overigens wel lachen bij de urinoirs.. (als ik me even een mannelijk chauvinistisch  politiek incorrect momentje mag veroorloven?) en nu ook in alle uitingen naar de stads mensen toe, blijven de begrippen man en vrouw onbenoemd. Dat een heel behoorlijke groep daar niks van snapt en nog immer de mening is toegedaan dat LHGBTOFWHATEVER’s (word steeds grotere groep)vanaf het dak van de Rembrandt toren head first naar beneden gegooid dienen te worden en dat vrouwen een zéér ondergeschikte rol spelen. Dat boeit niet, want daar zijn geen politiek correcte punten mee te scoren! In een stad waar Homo’s (M/V) steeds vaker verdwijnen omdat normaal samenleven daar voor hen niet meer mogelijk is moeten ze blij zijn met zulke bestuurders.
 
Bij dit soort nieuws moet ik altijd denken aan deze prachtige richtlijn: “If it ain’t broken… don’t try to fix it…..”
 
Ik weet dat ik daar niet over kan en mág oordelen maar misschien zijn we toe aan een frisse derde wereld oorlog? Een soort van ‘harde reset’?
 
So sit back and ejoy the ride….while you still can!
 
Presentatie mens Gerry Jungen
Techniek mens  Albert Jan de Jager


Playlist Bluesbox 3 Augustus

Mannish Boy - Muddy Waters
I ‘Am A Kingbee - Watermelon Slim
Love Me Like A Man - Bonnie Raitt
Paying The Cost To Be The Boss - BB King & Rolling Stones
Five Long Years - Buddy Guy
Sleeping In The Ground - Omar
Boot Hill - Johnny Winter
I Just Wanna Make Love To You - Paul Rodgers & Jeff Beck
I’ll Take Care Of You/ Sinners Prayer - Joe Bonamassa & Beth Hart (grutte mix)02-08-2017

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

22

aug

Arrow Symfo Mania

Het nieuwe album van Steven Wilson, een lange track van Transatlantic en meer vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania
21

aug

Arrow High Voltage

Megadeth, Alter Bridge en Tesla laten vanavond tussen 21:00-22:00 je oren weer suizen van genot in een nieuwe Arrow High Voltage!
16

aug

Arrow Bluesbox

Van 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a het democratisch besluit om de nieuwe Walter Trout te draaien en jouw blues verzoeken
15

aug

Arrow Symfo Mania

Roger Waters, Supertramp, Riverside en meer symfonische hoogstandjes vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania
14

aug

Arrow High Voltage

Bijtanken met Fuel van Metallica, het drinklied van Amon Amarth en meer tussen 21:00-22:00 in een nieuwe Arrow High Voltage!

 
CONCERTAGENDA


Metallica

Ziggo Dome, Amsterdam
04 september

Volbeat

Strijp-S, Eindhoven
05 september

Metallica

Ziggo Dome, Amsterdam
06 september

The Rolling Stones

Amsterdam ArenA
30 september

The Rolling Stones

Gelredome, Arnhem
15 oktober