Bluesbox

Bluesbox
Vrienden en dinnen…
 
2e alweer van het nieuwe jaar mooi dat zoveel dingen veranderd zijn he in 2017? Als je twee mensen die op de grond liggen voor het hoofd schopt is dat volgens de rechter geen poging tot doodslag.. ben je gek! Vrienden onder mekaar . Je krijgt per geschopte kop 40 uur werkstraf.. dat komt gemiddeld neer op zo’n 800 Euro per hoofd… bruto he! We komen dit jaar ook weer terug op de dood van een arrestant. De man werd in een nekklem genomen door agenten en overleed mede daardoor. Advokaat Korver gaat in dit nije jaar de staat aanklagen voor een schadevergoeding voor de nabestaanden van die man. Want: ja, de politie had wel heel erg norm vervagend geweld gebruikt. Dat de brave man zich heftig verzette bij z’n arrestatie en dat hij in een drukke menigte meerdere keren riep dat hij een wapen had, dat zijn feitjes die er kennelijk niet toe doen? Stel nou, gewoon voor de discussie: dat die brave man, deze broer van aartsengel Gabriel op die dag wél gewapend was geweest en dat hij wel als een volleerd ISer om zich heen was gaan schieten en de agenten hadden niks gedaan….. dan was Nederland te klein geweest. Heel nederland is nog steeds verbijsterd over de nieuwjaars nacht waarom geven we geen Tasers, beanbag rifles en langere wapenstokken aan onze agenten? Kijk, die man is dood…. De familie is op geld uit. Advokaat Korver wil in de krant  en de agenten gaan aan de schandpaal,   business as usual… Maar waar ik echt ziek van word dat is de selectieve verontwaardiging daar waar het ons uitkomt… het politiek correcte gewauwel van de droogkloten en theemutsjes uit Den Haag… oooh ze zijn geschokt… Het popi Jopie blijf van onze hulpverleners af van knoeier van der Steur ontplofte God zei dank als verboden zwaar vuurwerk recht in z’n gezicht!.. Ik hoop dat in het nieuwe jaar 2017 Den Haag en alle opportunisten en zetelklevers en kissasses en alle geschokte TV quoters ook met hun poten van de hulpverleners afblijven. Zij en niemand anders hebben ervoor gezorgd dat onze dienders als lulletjes Rozenwater staan te grijnzen bij mongolen zoals die in Zaandom (Zaandom is géén schrijffout!). Zij blijven ook maar de boetes verhogen om hun eigen feestjes te sponseren .. Jan de agent kan het niet meer uitleggen…maar krijgt wel de wind van voren. Misschien dat wij eens naar Den Haag moeten roepen: Van onze Hulpverleners blijf je met je poten af!!!
 
Bluesbox met hedenavond vrienden,
Nieuw werk van nieuwe artiest Aaron Keylock…… veel beukgitaarwerk en een stem waar je aan moet wennen en daar is het album cut against the grain te kort voor! De zoon van Lonnie Brooks, Ronnie Baker Brooks  heeft de eerste CD in tien jaar afgeleverd. Netheid en dikke vleug soul zit in de haarvaten en genen van de familie Brooks dus  Times have changed is géén uitzondering. Blues met vleug Stax uit memphis hoe  noem je dat? Steus???
 
So sit back and enjoy the ride!!!
 
Gerry & Albert Jan!!!!

Playlist Bluesbox 11 Januari

Somekind Of Wonderfull - Buddy Guy
Against The Grain - Aaron Keylock
In Your Town - Michael Katon
Twine Time - Ronnie Baker Brooks
The Thrill Is Gone - BB King
Just One Question - Aaron Keylock
My Name Is Human - Highly Suspect #
Show Me A Man - Ronnie Baker Brooks feat. Steve Cropper
Suns Gonna Shine - Aaron Keylock
Messing With The Kid - Rory Gallagher

# Gruttes Choice


11-01-2017

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

18

okt

Arrow Blues Top 50

Vanavond van 21:00-23:00, jazeker 2 uur lang Blues (met notariƫle goedkeuring) in deel 1 van de Blues Top 50 aller tijden!
17

okt

Arrow Symfo Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het eerste deel van de Symfo 25 (nr. 25 t/m 18), een lijst vol klassiekers, epics en nieuwe verrassingen!
16

okt

Arrow High Voltage Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het beste op hardrock en heavy metal gebied in deel 1 van de Arrow High Voltage Top 25!
11

okt

Arrow Bluesbox

Vanaf volgende week de Blues Top 50 aller tijden, vanavond tussen 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a. Buddy Guy en Stevie Ray Vaughan
10

okt

Arrow Symfo Mania

Vanaf volgende week de Symfo 25!, vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania o.a Star One, RPWL en Roger Waters
Luister naar Radio Arrow


NU ON-AIR 
CONCERTAGENDA


The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
01 november

The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
02 november

Kasabian

AFAS Live, Amsterdam
09 november

Royal Blood

AFAS Live, Amsterdam
10 november

Queens of the Stone Age

Ziggo Dome, Amsterdam
12 november