Bluesbox

Bluesbox
Vrienden en dinnen…
 
2e alweer van het nieuwe jaar mooi dat zoveel dingen veranderd zijn he in 2017? Als je twee mensen die op de grond liggen voor het hoofd schopt is dat volgens de rechter geen poging tot doodslag.. ben je gek! Vrienden onder mekaar . Je krijgt per geschopte kop 40 uur werkstraf.. dat komt gemiddeld neer op zo’n 800 Euro per hoofd… bruto he! We komen dit jaar ook weer terug op de dood van een arrestant. De man werd in een nekklem genomen door agenten en overleed mede daardoor. Advokaat Korver gaat in dit nije jaar de staat aanklagen voor een schadevergoeding voor de nabestaanden van die man. Want: ja, de politie had wel heel erg norm vervagend geweld gebruikt. Dat de brave man zich heftig verzette bij z’n arrestatie en dat hij in een drukke menigte meerdere keren riep dat hij een wapen had, dat zijn feitjes die er kennelijk niet toe doen? Stel nou, gewoon voor de discussie: dat die brave man, deze broer van aartsengel Gabriel op die dag wél gewapend was geweest en dat hij wel als een volleerd ISer om zich heen was gaan schieten en de agenten hadden niks gedaan….. dan was Nederland te klein geweest. Heel nederland is nog steeds verbijsterd over de nieuwjaars nacht waarom geven we geen Tasers, beanbag rifles en langere wapenstokken aan onze agenten? Kijk, die man is dood…. De familie is op geld uit. Advokaat Korver wil in de krant  en de agenten gaan aan de schandpaal,   business as usual… Maar waar ik echt ziek van word dat is de selectieve verontwaardiging daar waar het ons uitkomt… het politiek correcte gewauwel van de droogkloten en theemutsjes uit Den Haag… oooh ze zijn geschokt… Het popi Jopie blijf van onze hulpverleners af van knoeier van der Steur ontplofte God zei dank als verboden zwaar vuurwerk recht in z’n gezicht!.. Ik hoop dat in het nieuwe jaar 2017 Den Haag en alle opportunisten en zetelklevers en kissasses en alle geschokte TV quoters ook met hun poten van de hulpverleners afblijven. Zij en niemand anders hebben ervoor gezorgd dat onze dienders als lulletjes Rozenwater staan te grijnzen bij mongolen zoals die in Zaandom (Zaandom is géén schrijffout!). Zij blijven ook maar de boetes verhogen om hun eigen feestjes te sponseren .. Jan de agent kan het niet meer uitleggen…maar krijgt wel de wind van voren. Misschien dat wij eens naar Den Haag moeten roepen: Van onze Hulpverleners blijf je met je poten af!!!
 
Bluesbox met hedenavond vrienden,
Nieuw werk van nieuwe artiest Aaron Keylock…… veel beukgitaarwerk en een stem waar je aan moet wennen en daar is het album cut against the grain te kort voor! De zoon van Lonnie Brooks, Ronnie Baker Brooks  heeft de eerste CD in tien jaar afgeleverd. Netheid en dikke vleug soul zit in de haarvaten en genen van de familie Brooks dus  Times have changed is géén uitzondering. Blues met vleug Stax uit memphis hoe  noem je dat? Steus???
 
So sit back and enjoy the ride!!!
 
Gerry & Albert Jan!!!!

Playlist Bluesbox 11 Januari

Somekind Of Wonderfull - Buddy Guy
Against The Grain - Aaron Keylock
In Your Town - Michael Katon
Twine Time - Ronnie Baker Brooks
The Thrill Is Gone - BB King
Just One Question - Aaron Keylock
My Name Is Human - Highly Suspect #
Show Me A Man - Ronnie Baker Brooks feat. Steve Cropper
Suns Gonna Shine - Aaron Keylock
Messing With The Kid - Rory Gallagher

# Gruttes Choice


11-01-2017

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

22

aug

Arrow Symfo Mania

Het nieuwe album van Steven Wilson, een lange track van Transatlantic en meer vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania
21

aug

Arrow High Voltage

Megadeth, Alter Bridge en Tesla laten vanavond tussen 21:00-22:00 je oren weer suizen van genot in een nieuwe Arrow High Voltage!
16

aug

Arrow Bluesbox

Van 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a het democratisch besluit om de nieuwe Walter Trout te draaien en jouw blues verzoeken
15

aug

Arrow Symfo Mania

Roger Waters, Supertramp, Riverside en meer symfonische hoogstandjes vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania
14

aug

Arrow High Voltage

Bijtanken met Fuel van Metallica, het drinklied van Amon Amarth en meer tussen 21:00-22:00 in een nieuwe Arrow High Voltage!

 
CONCERTAGENDA


Metallica

Ziggo Dome, Amsterdam
04 september

Volbeat

Strijp-S, Eindhoven
05 september

Metallica

Ziggo Dome, Amsterdam
06 september

The Rolling Stones

Amsterdam ArenA
30 september

The Rolling Stones

Gelredome, Arnhem
15 oktober