Arrow High Voltage

Arrow High Voltage
Hallo rockers,
 
Het is weer maandag, dus tijd voor weer een verse aflevering van High Voltage. Uw vaste baken in de immer turbulente wereld van hardrock en heavy metal, waarin het beste van de tegenwoordige tijd wordt afgewisseld met de grootste en schoonste parels uit meer dan 40 jaar harde rock geschiedenis, waarbij ook zeker de vergeten juweeltjes nog eens de aandacht krijgen die ze ronduit verdienen.
 
Niet geheel onbelangrijk: jullie kunnen allemaal nog steeds meedoen aan die geweldige Metallica prijsvraag waarbij je twee kaartjes kan scoren voor het optreden op 7 voor de uitverkochte show op 7 februari 2017 in de nieuwe Royal Arena in Kopenhagen, plus vlucht voor twee personen (Amsterdam – Kopenhagen) en hotelovernachting voor twee personen + ontbijt. De winnaars worden op 19 december in High Voltage bekend gemaakt. Kijk voor alle details op www.arrow.nl.
 
Op deze Sinterklaasavond kunnen wij natuurlijk niet om de goedheiligman en zijn medewerkers heen, edoch geven wij alhier de voorkeur aan zijn helse collega en corpsepaint Piet, en die zijn dan gezamenlijk verantwoordelijk voor het openingslied van vanavond. Verder vinden we in de diverse schoentjes die ook hier zijn gezet de nieuwe live albums van Nightwish en Luca Turilli’s Rhapsody. Naast de letters van banket vonden we vers werk van Herman Frank (die je vast wel kent als Accept gitarist), en de nieuwste pepernootjes van dienst zijn de jonge honden van Ranger die de tijden van good old speed metal weer laten herleven.
 
De zak van Satanklaas zat verder vol met traditionele heerlijkheden die zo goed passen bij het seizoen, zoals de metal classic van vanavond, afkomstig uit de muzikale fruitmand van Dave Mustaine en zijn maten. Uit de roemrucht jaren 70 draaien we vanavond een klassiekertje van Styx, en David Coverdale laat even horen dat er voor de Whitesnake die de hele wereld kent er ook al een Whitesnake bestond, die niks onderdeed voor de 1987 reïncarnatie. Had je je altijd al afgevraagd waar Axl Rose in zijn jeugd graag naar luisterde dan hoor je vandaag het antwoord met de bad boys van Rose Tattoo. Een klassieke surprise wordt verzorgt door Therion, en het lang vergeten stukje taai-taai blijkt na al die jaren nog prima te smaken. Zo bewijst Malice tenminste, onze lost treasure van vandaag. We sluiten pakjesavond af met een bekende harde zachte van ons eigen Hollandsche Picture.
 
Uiteraard zijn we hier bij Arrow zeer benieuwd naar jullie feedback, dus laat gerust een berichtje achter op Facebook. Bij tijd en gelegenheid zal ik zeker ingaan op jullie complimenten, commentaren en/of briljante ideeën.
 
“If it’s too loud, you’re too old!”
 
Horst Vonberg
05-12-2016

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

18

okt

Arrow Blues Top 50

Vanavond van 21:00-23:00, jazeker 2 uur lang Blues (met notariƫle goedkeuring) in deel 1 van de Blues Top 50 aller tijden!
17

okt

Arrow Symfo Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het eerste deel van de Symfo 25 (nr. 25 t/m 18), een lijst vol klassiekers, epics en nieuwe verrassingen!
16

okt

Arrow High Voltage Top 25

Vanavond van 21:00-22:00 het beste op hardrock en heavy metal gebied in deel 1 van de Arrow High Voltage Top 25!
11

okt

Arrow Bluesbox

Vanaf volgende week de Blues Top 50 aller tijden, vanavond tussen 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a. Buddy Guy en Stevie Ray Vaughan
10

okt

Arrow Symfo Mania

Vanaf volgende week de Symfo 25!, vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania o.a Star One, RPWL en Roger Waters

 
CONCERTAGENDA


The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
01 november

The War On Drugs

AFAS Live, Amsterdam
02 november

Kasabian

AFAS Live, Amsterdam
09 november

Royal Blood

AFAS Live, Amsterdam
10 november

Queens of the Stone Age

Ziggo Dome, Amsterdam
12 november