Arrow High Voltage

Arrow High Voltage
Hallo rockers,
 
Het is weer maandag, dus tijd voor weer een verse aflevering van High Voltage. Uw vaste baken in de immer turbulente wereld van hardrock en heavy metal, waarin het beste van de tegenwoordige tijd wordt afgewisseld met de grootste en schoonste parels uit meer dan 40 jaar harde rock geschiedenis, waarbij ook zeker de vergeten juweeltjes nog eens de aandacht krijgen die ze ronduit verdienen.
 
Niet geheel onbelangrijk: jullie kunnen allemaal nog steeds meedoen aan die geweldige Metallica prijsvraag waarbij je twee kaartjes kan scoren voor het optreden op 7 voor de uitverkochte show op 7 februari 2017 in de nieuwe Royal Arena in Kopenhagen, plus vlucht voor twee personen (Amsterdam – Kopenhagen) en hotelovernachting voor twee personen + ontbijt. De winnaars worden op 19 december in High Voltage bekend gemaakt. Kijk voor alle details op www.arrow.nl.
 
Op deze Sinterklaasavond kunnen wij natuurlijk niet om de goedheiligman en zijn medewerkers heen, edoch geven wij alhier de voorkeur aan zijn helse collega en corpsepaint Piet, en die zijn dan gezamenlijk verantwoordelijk voor het openingslied van vanavond. Verder vinden we in de diverse schoentjes die ook hier zijn gezet de nieuwe live albums van Nightwish en Luca Turilli’s Rhapsody. Naast de letters van banket vonden we vers werk van Herman Frank (die je vast wel kent als Accept gitarist), en de nieuwste pepernootjes van dienst zijn de jonge honden van Ranger die de tijden van good old speed metal weer laten herleven.
 
De zak van Satanklaas zat verder vol met traditionele heerlijkheden die zo goed passen bij het seizoen, zoals de metal classic van vanavond, afkomstig uit de muzikale fruitmand van Dave Mustaine en zijn maten. Uit de roemrucht jaren 70 draaien we vanavond een klassiekertje van Styx, en David Coverdale laat even horen dat er voor de Whitesnake die de hele wereld kent er ook al een Whitesnake bestond, die niks onderdeed voor de 1987 reïncarnatie. Had je je altijd al afgevraagd waar Axl Rose in zijn jeugd graag naar luisterde dan hoor je vandaag het antwoord met de bad boys van Rose Tattoo. Een klassieke surprise wordt verzorgt door Therion, en het lang vergeten stukje taai-taai blijkt na al die jaren nog prima te smaken. Zo bewijst Malice tenminste, onze lost treasure van vandaag. We sluiten pakjesavond af met een bekende harde zachte van ons eigen Hollandsche Picture.
 
Uiteraard zijn we hier bij Arrow zeer benieuwd naar jullie feedback, dus laat gerust een berichtje achter op Facebook. Bij tijd en gelegenheid zal ik zeker ingaan op jullie complimenten, commentaren en/of briljante ideeën.
 
“If it’s too loud, you’re too old!”
 
Horst Vonberg
05-12-2016

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

22

aug

Arrow Symfo Mania

Het nieuwe album van Steven Wilson, een lange track van Transatlantic en meer vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania
21

aug

Arrow High Voltage

Megadeth, Alter Bridge en Tesla laten vanavond tussen 21:00-22:00 je oren weer suizen van genot in een nieuwe Arrow High Voltage!
16

aug

Arrow Bluesbox

Van 21:00-22:00 in de Bluesbox o.a het democratisch besluit om de nieuwe Walter Trout te draaien en jouw blues verzoeken
15

aug

Arrow Symfo Mania

Roger Waters, Supertramp, Riverside en meer symfonische hoogstandjes vanavond tussen 21:00-22:00 in Arrow Symfo Mania
14

aug

Arrow High Voltage

Bijtanken met Fuel van Metallica, het drinklied van Amon Amarth en meer tussen 21:00-22:00 in een nieuwe Arrow High Voltage!

 
CONCERTAGENDA


Metallica

Ziggo Dome, Amsterdam
04 september

Volbeat

Strijp-S, Eindhoven
05 september

Metallica

Ziggo Dome, Amsterdam
06 september

The Rolling Stones

Amsterdam ArenA
30 september

The Rolling Stones

Gelredome, Arnhem
15 oktober