Arrow High Voltage

Arrow High Voltage
Hallo rockers,
 
Het is weer maandag, dus tijd voor weer een verse aflevering van High Voltage. Uw vaste baken in de immer turbulente wereld van hardrock en heavy metal, waarin het beste van de tegenwoordige tijd wordt afgewisseld met de grootste en schoonste parels uit meer dan 40 jaar harde rock geschiedenis, waarbij ook zeker de vergeten juweeltjes nog eens de aandacht krijgen die ze ronduit verdienen.
 
Niet geheel onbelangrijk: jullie kunnen allemaal nog steeds meedoen aan die geweldige Metallica prijsvraag waarbij je twee kaartjes kan scoren voor het optreden op 7 voor de uitverkochte show op 7 februari 2017 in de nieuwe Royal Arena in Kopenhagen, plus vlucht voor twee personen (Amsterdam – Kopenhagen) en hotelovernachting voor twee personen + ontbijt. Kijk voor alle details op www.arrow.nl.
 
De aftrap van vanavond is voor onze helden van Testament, dan zijn jullie meteen bij de les. Zoals gebruikelijk is er ook vanavond weer voldoende ruimte voor lekker nieuw werk uit diverse disciplines, en in de richting van het modernere geluid zit zeker een band als het uit Nieuw-Zeeland afkomstige Like A Storm. Binnenkort gaan de heren weer op tour in Europa, en ter gelegenheid daarvan is er een nieuwe single uitgebracht en die gaan jullie vanavond horen. Helemaal uit Japan komt de thrash formatie Solitude een exponent van hun nieuwe album ten gehore brengen. Frankrijk levert vandaag in de vorm van Nightmare het nieuwe power metal geluid, en we besteden aandacht aan de verse schijf van Avenged Sevenfold. Daarnaast is er ook ruimte voor goud van oud in een recyclede jas gedragen door Soundgarden.
 
Tot zover de nieuwe geluiden, wat gaan we aan krakers doen vandaag? Uit de late jaren 70 komt een geweldig lekker nummer van REO Speedwagon voorbij, beter kan je je AOR bijna niet krijgen. De live classic van vandaag wordt geleverd door Metallica, en ook Iced Earth laat zich vanavond niet onbetuigd. Nederland, of moet ik zeggen Gelre, wordt vanavond vertegenwoordigt door het heidense Heidevolk waarbij ze laten horen dat je met andermans hit best wel wat zinnigs kan doen. Paradise Lost laat even horen waarom de jaren 90 muzikaal zeker niet gek waren, en de lost treasure van vandaag is in handen van het Engelse Weapon. Kenners weten wel waarom. We sluiten vanavond af met een ballad van Sonata Arctica. Nou ja, bijna een ballad. Met een amusementswaarde die in ieder geval hoger ligt dan de gemiddelde oefenpot van het Nederlands elftal.
 
Uiteraard zijn we hier bij Arrow zeer benieuwd naar jullie feedback, dus laat gerust een berichtje achter op Facebook. Bij tijd en gelegenheid zal ik zeker ingaan op jullie complimenten, commentaren en/of briljante ideeën.
 
“If it’s too loud, you’re too old!”
 
Horst Vonberg28-11-2016

 
ARROW CLASSIC NIEUWS

16

jan

Arrow High Voltage

Luister vanavond van 21:00-22:00 uur naar Arrow High Voltage!,voor je wekelijkse portie keiharde decibellen bij Arrow Classic Rock
11

jan

Bluesbox

Luister vanavond tussen 21:00-22.00 naar de Bluesbox met o.a het nieuwe album 'Cut Against The Grain' van Aaron Keylock
10

jan

Arrow Symfo Mania

Luister vanavond van 21:00-22:00 uur naar Arrow Symfo Mania met o.a. een nieuwe track van Pain Of Salvation
09

jan

Arrow High Voltage

Luister vanavond van 21:00-22:00 uur naar Arrow High Voltage! voor die broodnodige heavy vitamientjes bij Arrow Classic Rock
04

jan

Bluesbox

Luister vanavond tussen 21:00 en 22:00 naar de Bluesbox met o.a Eric Clapton en een nieuwe Gruttes Choice

 
CONCERTAGENDA


Green Day

Ziggo Dome, Amsterdam
31 januari

Skunk Anansie

AFAS Live, Amsterdam
02 februari

Avenged Sevenfold

Ziggo Dome, Amsterdam
18 februari

Sting

AFAS Live, Amsterdam
05 april

Bob Dylan

AFAS Live, Amsterdam
16 april